floraflora

Magnolia

– 3 óra rendelkezésre állás az esemény napján – 150 db digitális retusált kép – Aznapi vagy külön napos kreatív fotózás – Online galéria
90 000 Ft

LILY

– 8 óra rendelkezésre állás az esemény napján – 400 db digitális retuslált kép – Aznapi vagy külön napos kreatív fotózás – Díszdobozos pendreive és online galéria – AJÁNDÉK JEGYESFOTÓZÁS
240 000 Ft

PEONY

– 14 óra rendelkezésre állás az esemény napján – 600 db digitális retuslált kép – Aznapi vagy külön napos kreatív fotózás – Díszdobozos pendreive és online galéria – Fotókönyv – AJÁNDÉK JEGYESFOTÓZÁS
300 000 Ft

Néhány fontos információ

Árak

Az árak bruttóban értendők és a változtatás jogát fenntartom. 2022-es szezonra érvényesek visszavonásig. A szabad időpontokról az elérhetőségeim valamelyikén tudsz tájékozódni.

Kreatív fotózás

A külön napon tartott kreatív fotózásnak nincs külön költsége, ha az esküvő napján van, akkor a rendelkezésre állási időbe bele kell férnie. Sokszor kérdezik tőlem a menyasszonyok, én mit javaslok. Ez a helyszín és a pár habitusától nagyban függ. Ha volt alkalmam kicsit jobban megismerni titeket, sokkal hasznosabb tanácsokkal tudok majd szolgálni.

Kidolgozott képek

A képeken színkorrekció és vágás történik, így nyerlik el a végső “kész” formájukat. A képileg zavaró elemek kerülnek retusálásra pl. egy kuka/tábla a háttérben stb.

Helyszín

Én Budapesten élek, de természetesen nagyon szívesen utazom bárhová. Ebben az esetben, az üzemanyagköltség és az esetleges szállás költségét a csomagárak nem tartalmazzák.

Családi - páros és jegyesfotózás

Kb. 1 órás fotózás – Szabadban, stúdióban vagy akár az otthonotokban – 30 db digitális retusált kép – Online galéria
40 000 Ft

Az árak bruttóban értendők és a változtatás jogát fenntartom. A szabad időpontokról az elérhetőségeim valamelyikén tudsz tájékozódni.